Petri Jääskeläinen

Toimitusjohtaja

Petri.Jaaskelainen@nalleturva.fi

044 0766883


Markku Harju

Talous & palkka-asiat

Markku.Harju@nalleturva.fi

044 5660563


Marko Mustiala

Media

Marko.Mustiala@nalleturva.fi

044 5251633


NALLETURVAN TARINA:

Nalleturva perustettiin vuonna 2015. Sitä ei perustettu yhdessä yössä, eikä muutamassa vuodessakaan, vaan taustalla oli yli kymmenvuotiset ystävyys-ja työsuhteet.

Me Nalleturvan perustajat tapasimme toisemme työn merkeissä festareilla ja konserteissa vuodesta 2004 alkaen. Oli aina hienoa odottaa tulevaa kesää ja festareita tietäen, että tuttu ja turvallinen työporukka on siellä mukana. Vuosien edetessä ajatus oman firman perustamisesta hiljalleen konkretisoitui, koska porukkamme ajatteli töissä, että asiat voisi tehdä aina vähän paremmin ja se motivoi perustamaan oman porukan.

Nalleturva-nimi kehittyi vuosien aikana ja oli lopulta hyvin helppo valinta. Se liittyi vahvasti meidän työporukkamme "nallemaisuuteen", eli ydinryhmässä oli useita isoja, karvaisia miehiä, joita asiakkaat usein sanoivat nalleiksi. Näitä "nalleja" kuitenkin yhdisti hyvin vahva ystävällisyys asiakkaita kohtaan sekä erittäin ammatillinen toiminta uhkatilanteissa ja heistä suurin osa onkin meidän työntekijälistoillamme.

Nalleturva haluaa jatkaa omalla polullaan ja kuulla tulevaisuudessakin asiakkaan suusta sanat: "parhaat järkkärit ikinä!"